Sprekers

Meer over de gastsprekers

Roelof Bijkerk
Mr. Roelof E.F.A. Bijkerk

Directeur/eigenaar van LMS Advocaten op Curaçao. Richt zich als advocaat voornamelijk op het civiele recht. Bijkerk heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in offshore online gaming.

George Lichtveld
Mr. George R. Lichtveld

Jurist en columnist.

Arend de Winter
Mr. Arend de Winter

Na een studie Business Administration aan de EU Business School en een studie “Masters of Law” aan de Leiden University, en een aantal jaren adviseurschap in Nederland en Duitsland, maakte De Winter de overstap naar Curaçao én de advocatuur. Thans is hij tevens curator van 4 failliete online casino’s, waaronder ’s werelds grootste sportsbetting.

Remy Koens
Dhr. Remy Koens

Data- en onderzoeksjournalist bij Follow The Money. Koens is gespecialiseerd in overal gegevens vandaan te halen, ook in e-gaming.

Nardy Cramm
Ms. Nardy L. Cramm

Eigenaresse publiciste en blogger Knipselkrant Curaçao. Directeur Stichting Belangenbehartiging Gedupeerden Online Kansspelen (SBGOK). Gaming sublicenties en masterlicenties expert.

David Davidson
Dhr. David Davidson

Onderzoeksjournalist bij Follow The Money ('FTM'). Publiceert voor FTM en maakte eerder voor Argos en VPRO Human artikelen en producties over de Curaçaose gokindustrie.

George van Zinnicq Bergmann
Mr. George F.J.M. van Zinnicq Bergmann

Founding partner trustbedrijven eMoore en EMS Management ('EM Group’) en Trustmoore. Zet zich in om van Curacao een aantrekkelijk rechtsgebied voor offshore online gaming te maken.

Heeft zich om hem moverende redenen als gastspreker teruggetrokken.

Mystery Guest speaker

Binnenkort wordt de naam van deze gastspreker bekend gemaakt.

DSCF6009-1006x720-c-top
Mr. Rogier van den Heuvel

Voormalige Deken van de Advocatuur. Partner bij advocatenkantoor Van Eps, drijvende kracht achter de corporate litigation praktijk en specialist op het gebied van het mededingingsrecht.

Aubert Wiels
Dhr. Aubert Wiels

Docent en politicus. Broer van de vermoorde politicus Helmin Wiels.

Dick Drayer
Drs. Dick Drayer

Eigenaar Persbureau Curaçao, journalist voor The Wall Street Journal (WSJ), VRT Belgie, ABC Media, Associated Press (AP) en correspondent voor Trouw en de Nederlandse Omroep Stichting (NOS). Tevens schrijver van het binnenkort te verschijnen boek over de tot op heden onopgeloste moord op de Curacaose politicus Helmin Wiels in 2013.

Ruben Suriel
Dhr. Ruben J. Suriel

Betalingsbalans expert. Voormalig hoofd afdeling statistieken en hoofd interne audit van de Centrale Bank van de Nederlandse Antillen ('BNA').

Jan van Koningsveld
Mr. dr. T.J. (Jan) van Koningsveld

Eigenaar en directeur Offshore Kenniscenter Nederland (‘OKCNL’). Oud-FIOD rechercheur. Gepromoveerd op gebied van misbruik van offshore vennootschappen. Mede-auteur rapport witwasrisico's kansspelsector.

Peter-LinkedIn_02-1.jpg
Dhr. Peter Comello

Eigenaar Comtado Carib, training, expertise en back-up in opsporingszaken. Voormalig (financieel)rechercheur en -onderzoeker bij de Nederlandse Politie en Financial Intelligence Unit (FIU Nederland).

WhatsApp Image 2023-04-18 at 14.21.13
Mr. Charles van der Voort

Voormalig officier van justitie grote zaken, voormalig hoofdadvocaat-generaal en hoofdofficier van justitie. Thans advocaat (VOI Advocaten Breda) gespecialiseerd in fiscaal procesrecht en financieel strafrecht. Houdt zich vooral bezig met nationale en internationale corruptiezaken, witwaszaken, valsheid in geschrifte, btw-carrouselfraudezaken, oplichtingszaken etc.

Inschrijven voor de seminar

Inschrijving en betaling wordt afgehandeld door ticketprovider Caribbean Ticketshop.

Scroll to Top